Mnenja strank

Silva, 60 let (22. 01. 2012)

Zelo sem zadovoljna z aparatom I-TOUCH SURE, ki sem ga kupila pri podjetju BIOVIVA za zmanjševanje urinske inkontinence. Ko sem že obupala nad vsemi meni znanimi načini in se sprijaznila z uporabo pleničnih podlog sem v Zdravstvenem domu našla letak in poklicala podjetje BIOVIVA. Najprej sem vzela aparat na testiranje in se že po 14. dnevih odločila za nakup, saj se mi je stanje vidno začelo izboljševati. Priporočam!

Ana, 67 let (22. 01. 2012)

Elektrostimulacija z uporabo nogavice in rokavice mi je občutno zmanjšala bolečine v rokah in nogah zaradi artritisa. Priporočam vsem z bolečinami, ker pomaga brez uporabe tablet.

Maja, 32 let (22. 03. 2011)

Hvala, da ste mi omogočili lajšanje porodnih bolečin z MAMA TENS MY TIME. Porod je potekal naravno, brez ekstremnih bolečin in je bil zato najlepša izkušnja v mojem življenju. Najlepša hvala.

Ivan, 67 let (20. 03. 2011)

Nogavico v kombinaciji z napravo TENS sem začel uporabljati po priporočilu diabetologa. Uporabljam jo skoraj vsak dan, ker mi pomaga zmanjšati bolečine v nogah in preprečevati nastanek razjed. Ker sem diabetik že deset let, me je zdravnik opozoril, da moram zelo paziti na svoje noge, zato bom nogavico v kombinaciji z napravo TENS uporabljal še naprej.

«  |  1  |  2  |  3  |  »