ELEKTRO-MIŠIČNA STIMULACIJA

ELEKTRO MIŠIČNA STIMULACIJA je način s katerim zelo uspešno okrepimo mišice, jih definiramo, hujšamo in izgubimo celulit. Je način oblikovanja telesa, ki ga lahko izvajamo doma, kadar nimamo časa ali se nam ne da na fitnes, telovadbo.... Zelo primerna je za vse prezaposlene ljudi, ki bi želeli oblikovati svoje telo, pa zaradi obilice dela ne uspejo redne vadbe umestiti v svoj prenatrpani urnik.

Elektro mišično stimulacijo lahko izvajamo doma, s pomočjo naprave za domačo uporabo, hkrati pa opravljamo druge aktivnosti: delamo na računalniku, gledamo TV, kuhamo, pospravljamo, skratka vse kar moramo postoriti čez dan.

Rezultati elektro mišične stimulacije so vidni že v dveh tednih, če pa EMS kombiniramo še s pravilno prehrano, anticelulitično kremo in pitjem zadostnih količin vode že po nekaj dneh opazimo prav neverjetne rezultate.

ŠPORTNI TENS

REDNA CENA: 199 EUR

AKCIJSKA CENA: 169 EUR

PRIHRANEK: 30 EUR!!!

 Ima vse, kar potrebuje  zdrav duh v lepem telesu!

PROGRAMI ZA UČVRSTITEV MIŠIC, HUJŠANJE IN ANTICELULITNO TERAPIJO

MASAŽNI PROGRAMI

PROTIBOLEČINSKI PROGRAMI

NOVO!!! ANTI - AGING PROGRAMI: Elektrostimulacija je priznana metoda vseh sodobnih anti-aging centrov po svetu. Učvrstitev obraznih mišic omogoča vidno zmanjšanje gubic na obrazu in daje mladostni videz. Uporabljamo jo tudi za zmanjševanje podbradka in ohlapnosti nadlakti. In kar je najboljše, je popolnoma naravna metoda, ki je primerljiva z botoks efektom!

 

Za več informacij pokličite BIOVIVA: T: 041/679-681