Mnenja strank

ZDRAVLJENJE INKONTINENCE (28. 08. 2013)

Z inkontinenco sem se soočala zadnjih 5 let. Bilo je zelo nadležno, saj sem pri mojih 55 letih še precej aktivna. Vsaj naj bi bila. Inkontinenca me je popolnoma paralizirala, skoraj si nisem več upala na izlet, sprehod, več kot 10 min. stran od doma. Tudi v službi sem se ves čas spraševala ali je vse v redu, ali morda zaudarjam...grozno. Ko sem pri podjetju Bioviva kupila inkontinenčni tens sem si počasi oddahnila. Iz tedna v teden so bili rezultati boljši, tako da danes na inkontinenco sploh ne pomislim več.

INKONTINENČNI STIMULATOR I-TOUCH SURE (20. 06. 2012)

Prav zadovoljna sem, da sem pred mesecem dni poklicala podjetje BIOVIVA in ugotovila, da lahko Stimulator i-touch SURE za zdravljenje inkontinence dobim tudi na naročilnico, ki mi jo je predpisala moja ginekologinja. Brez stroškov sem tako prišla do super naprave, ki jo uporabljam vsak dan in rezultati so že vidni! Zdaj si celo upam od doma, ne da bi vedno iskala stranišče ob poti!

SHUJŠEVALNI PROGRAMI podjetja BIOVIVA (11. 06. 2012)

Zelo sem navdušena nad shujševalnimi programi, ki jih ponuja podjetje BIOVIVA. Strokovni pristop, celostna obravnava, neverjetni rezultati hujšanja in ohranjanja telesne teže s pomočjo elektrostimulacije, svetovanja na področju prehrane, telesne aktivnosti in anticelulitičnega programa. In kar je najboljše voden, stimulativni pristop, povezanost z osebnim svetovalcem tudi če si iz čisto drugega konca Slovenije. Priporočam!

Gertruda, 55 let (22. 01. 2012)

V BOLNIŠNICI IZOLA so mi v protibolečinski ambulanti, kjer sem se zdravila zaradi prebolelega herpesa priporočali nakup ŠPORTNEGA TENSA podjetja BIOVIVA. Uporabljam ga že dva meseca in sem še vedno zelo zadovoljna. Za svojo ceno res ponuja veliko. 30 programov proti bolečinam, 30 programov za krepitev mišic, 10 masažnih programov in 30 samonastavljivih programov, ki jih lahko prilagodi zdravnik. Je daleč najcenejši tvorstni aparat, kar jih poznam, uporabljajo ga tudi zdravniki.

«  |  1  |  2  |  3  |  »