ŠPORTNI TENS


Cena: 169,00 EUR Povpraševanje »

ELEKTRO MIŠICNA STIMULACIJA je nacin s katerim zelo uspešno okrepimo mišice, jih definiramo, hujšamo in izgubimo celulit. Je nacin oblikovanja telesa, ki ga lahko izvajamo doma, kadar nimamo casa ali se nam ne da na fitnes, telovadbo.... Zelo primerna je za vse prezaposlene ljudi, ki bi želeli oblikovati svoje telo, pa zaradi obilice dela ne uspejo redne vadbe umestiti v svoj prenatrpani urnik.
Elektro mišicno stimulacijo lahko izvajamo doma, s pomocjo naprave za domaco uporabo, hkrati pa opravljamo druge aktivnosti: delamo na racunalniku, gledamo TV, kuhamo, pospravljamo, skratka vse kar moramo postoriti cez dan.
Rezultati elektro mišicne stimulacije so vidni že v dveh tednih, ce pa EMS kombiniramo še s pravilno prehrano, anticeluliticno kremo in pitjem zadostnih kolicin vode že po nekaj dneh opazimo prav neverjetne rezultate.


ŠPORTNI TENS
Ima vse, kar potrebuje zdrav duh v lepem telesu!

PROGRAMI ZA UCVRSTITEV MIŠIC, HUJŠANJE IN ANTICELULITNO TERAPIJO

MASAŽNI PROGRAMI

PROTIBOLECINSKI PROGRAMI

NOVO!!! ANTI - AGING PROGRAMI: Elektrostimulacija je priznana metoda vseh sodobnih anti-aging centrov po svetu. Ucvrstitev obraznih mišic omogoca vidno zmanjšanje gubic na obrazu in daje mladostni videz. Uporabljamo jo tudi za zmanjševanje podbradka in ohlapnosti nadlakti. In kar je najboljše, je popolnoma naravna metoda, ki je primerljiva z botoks efektom!

REDNA CENA: 199 EUR

SPLETNA CENA: 169 EUR

POPUST: 30 EUR

 

Za vec informacij poklicite BIOVIVA: T: 041/679-681