I-TOUCH SURE


Cena: 140,00 EUR Povpraševanje »

IZJAVA: Doc. dr. Adolf Lukanovič, dr. med., svetnik – Vse več bolnic išče konservativno zdravljenje!

Doc. dr. Adolf Lukanovič, dr. med. - ”Vse več bolnic išče konservativno zdravljenje. Pri številnih bolnicah z blažjo obliko bolezni že na ta način dosežemo zadovoljivo izboljšanje. Zavedati se moramo invazivnosti kirurškega zdravljenja, nenazadnje pa tudi njegove cene. Nekatere bolnice se za operacijo preprosto ne morejo odločiti, oziroma jih težave z uhajanjem urina v vsakdanjem življenju ne ovirajo toliko, da bi se odločile za operacijo.”

PREDNOSTI i-touch SURE:

  • ODPRAVLJA URINSKO IN FEKALNO INKONTINENCO
  • KREPI MIŠICE MEDENIČNEGA DNA
  • IZBOLJŠA TONUS MIŠIC MEDENIČNEGA DNA PO PORODU
  • IZBOLJŠA INTIMNO ŽIVLJENJE
  • KLINIČNO PREIZKUŠENI IN DOKAZANO UČINKOVITI PROGRAMI
  • ENOSTAVNA, VARNA IN UDOBNA UPORABA
  • BREZ NEŽELENIH UČINKOV

Naprava I-TOUCH SURE krepi mišice medeničnega dna in pomaga, da ponovno pridobijo nadzorovalno sposobnost za zadrževanje urina. I-TOUCH SURE uporabljamo pri stresni, urgentni ali mešani inkontinenci. Učinek njenih stimulativnih programov je klinično potrjen in brez neželenih učinkov.

Napravo I-TOUCH SURE lahko uporabljamo tudi za krepitev mišic medeničnega dna po porodu, če po 6. tednih s Keglovimi vajami ne dosežemo želenega učinka zadrževanja urina.

Z analno sondo te naprave lahko zdravimo fekalno inkontinenco, tako pri moških kot pri ženskah, prav tako urinsko inkontinenco pri moških, največkrat po radikalnih odstranitvah prostate.

Naprava I-TOUCH SURE ima 4 klinično dokazno učinkovite programe: za STRESNO, MEŠANO in URGENTNO INKONTINENCO ter program za vzdrževanje tonusa mišic medeničnega dna.

REDNA CENA: 180 EUR

SPLETNA CENA: 140 EUR

POPUST: 40 EUR!

Spletna cena velja samo ob naročilu pri podjetju BIOVIVA in ne v specializiranih trgovinah!

Oglejte si pdf letak I-TOUCH SURE

ZA VEČ INFORMACIJ POKLIČITE BIOVIVA, T: 041/679-681.